Fosti castigatori

2017
Image module

Alexandru Mihai Ilie

Alexandru Mihai Ilie s-a nascut in anul 1988 si a studiat pianul la Liceul de muzica George Enescu din Bucuresti, dirijatul de orchestra la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, clasa Petru Andriesei si stilistica dirijorala la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, clasa Horia Andreescu.
In prezent, Alexandru Ilie este dirijor colaborator permanent al Operei Comice pentru Copii din Bucuresti si fondator al Corului Regal si al Cameratei Intermezzo. A colaborat cu nenumarate orchestre precum Filarmonica Transilvania din Cluj, Filarmonica Banatul din Timisoara, Filarmonica Pitesti, Filarmonica Oltenia din Craiova, Filarmonica Ploiesti, Filarmonica Ion Dumitrescu din Valcea, Filarmonica Muntenia din Targoviste, Orchestra Nationala de Tineret a Moldovei, Orchestra de Tineret din Iasi, Camerata Regala si Cervantes Chamber Orchestra.

Image module

Ryo Yamamoto

Ryo Yamamoto s-a nascut in 1989 in orasul Shizuoka din Japonia. A absolvit Universitatea de Muzica Showa in cadrul careia a studiat dirijatul de orchestra si de atunci a participat in numeroase masterclass-uri de dirijat internationale. A studiat sub indrumarea lui Kyosuke Mathushita, Bruno Weil, Paavo Järvi, Cristian Ehwald si Sigmund Torp. A fost asistentul dirijorului Kyosuke Mathushita iar din 2015 studieaza in Munchen alaturi de Bruno Weil. In 2016 a fost acceptat in cadrul Academiei Järvi.
A lucrat alaturi de numeroase orchestre precum Orchestra Camerata Regala (Romania), Berlin Sinfonietta (Germania), Vienna Sinfonietta (Austria), Orchestra Academiei Järvi (Estonia), Orchestra Lily (Japonia) and the Teatro Giglio Showa Orchestra (Japan).