• ANUNT IMPORTANT
  editia a XI-a, 2020
  Dragi tineri dirijori,
  Datorită faptului că am primit un număr mare de cereri, vom publica rezultatele pe 19 iunie și nu pe 17 iunie. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, dar timpul suplimentar este necesar pentru a analiza aplicațiile.
Image module
Statute, edition – 2020

A XI-a editie s Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucharest

A XI-a editie s Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucharest are ca scop promovarea la nivel international a tinerilor dirijori. Dedicata dirijorilor de orchestra care au sub 35 de ani, concursul este unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din lume. O oportunitate de debut international si networking, este o experienta incredibila care are un impact important asupra dezvoltarii carierelor competitorilor.

Image module
MASTERCLASS, edition – 2020

Jeunesses Musicales Conducting Masterclass

Masterclass-ul de Dirijat este dedicat tuturor dirijorilor de orice varsta si nationalitate si are ca scop prezentarea abilitatilor necesare pentru dezvoltarea profesionala.

 • IMPORTANT!
  #goodtoknow
  Suntem pregatiti pentru o noua era!
Concursul a crescut foarte mult in ultimul deceniu si noi ne dorim sa le oferim concurentilor nostri cat mai multe oportunitati – premii mai mari, un juriu extraordinar si o multime de concerte cu orchestre de renume! Pentru a realiza toate lucrurile pe care ni le dorim, concursul va avea loc o data la doi ani!Altfel spus, concursul va avea loc in 2020, 2022, 2024, 2026, 2028 si asa mai departe.
Avem o multime de surprize pentru voi in 2020 asa ca pregatiti-va!